Konu: Melih Gokcek
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-15-2007, 01:33 AM   #1 (permalink)
delikafa
Fosil
delikafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 8
Rep Puanı : 208
Rep Derecesi : delikafa Görülmeğe değer , seçkin bir havası vardelikafa Görülmeğe değer , seçkin bir havası vardelikafa Görülmeğe değer , seçkin bir havası var
Melih Gokcek

vedat dalokay, ali dinçer ve hatta murat karayalçın gibi ankara'ya çok şey katmış, şehirciliği bilen, donanımlı insanlardan sonra ismi anılınca, neredeeen nereye geldiğimizin trajik göstergesi olan mahluk-i devran.
cehaletin, rant paylaşımının, devşirme estetik anlayışının, ben yaptım olduculuğun, siyasi ilişkiler madrabazlığının bir numarası!

gizli gündemi olan şahıs. şöyle ki: yamulmuyorsam yezit hz. hüseyin ve yanındakileri 12 gün susuz bırakmıştı. bence i. melih bu alanda bir rekorun peşinden gitmek istemektedir gizliden gizliye.

melih: -eger aksam suyunuz gelmezse aski'yi arayınız sayın halkım!
vatandaş: -aski cevap vermedi sayın başkanııım???
melih: -evet dogru! ben de aradım! bana da cevap vermedi! *
Daha Fazla Liseli İle Tanışmak İçin

[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]

[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]
delikafa Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Anahtar Kelimeler Botu

Sevgili Ziyaretçi !
Mesajları Ayrıntılı Bir Şekilde Görebilmek Ve Yararlanabilmek İstiyorsanız Üye Olmak Zorundasınız.. Yoksa Sitemizden Ayrıntılı Bir Şekilde Yararlanamaz,Eklenti,Porgram,Oyun Vs. İndirimez Forumumuzun Eğlenceli Kısımlarından Yararlanamazsınız..

Anahtar Kelimeler :
Melih Gokcek oyunları,Melih Gokcekoyunu indir,hikayeleri,Melih Gokcek programları,Melih Gokcek indir,Melih Gokcek download,Melih Gokcek serisi,Melih Gokcek msn eklentisi, Melih Gokcek şarkı sözleri,Melih Gokcek kodları,Melih Gokcek resimleri,Melih Gokcek haberleri,Melih Gokcek videosu,Melih Gokcek
Sponsor Reklamları