Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-15-2007, 01:17 AM   #1 (permalink)
delikafa
Fosil
delikafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 8
Rep Puanı : 208
Rep Derecesi : delikafa Görülmeğe değer , seçkin bir havası vardelikafa Görülmeğe değer , seçkin bir havası vardelikafa Görülmeğe değer , seçkin bir havası var
zekeriya beyaz

üstün ilahiyat bilgisi(!) ile magazin sayfalarını şenlendiren, her söylediğiyle sasansasyonel yanını ifşa edip, her haliyle ben bir bilim adamıyım(!) diyen, dış görünüşü itibariyle tombul ve sevimli olmakla beraber konuştuğunda itici ve basit olduğunun farkına kolayca varılabilen bir insan evladı.

katıldığı bir tartışma programında konu bekaretti.sunucu,"erkekler evlenecekleri kızın bakire olmasını istiyorsa bizde evleneceğimiz erkeğin bakir olmasını isteyebiliriz o zaman" dedi.bunun üzerine seyircilerden genç bir erkek zekeriya beyaz'a "siz evlendiğinizde bakir miydiniz?" şeklinde gerçekten güzel bir soru sordu.kendisi de "konuyu kişileştirmeyelim lütfen" diyerek,birazda kızararak kıvırmaya çalışmış ve kıvırmış şahsiyet.

muppet show karakteri tadında bi insan binevi canlı karikatür.
Daha Fazla Liseli İle Tanışmak İçin

[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]

[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]
delikafa Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Anahtar Kelimeler Botu

Sevgili Ziyaretçi !
Mesajları Ayrıntılı Bir Şekilde Görebilmek Ve Yararlanabilmek İstiyorsanız Üye Olmak Zorundasınız.. Yoksa Sitemizden Ayrıntılı Bir Şekilde Yararlanamaz,Eklenti,Porgram,Oyun Vs. İndirimez Forumumuzun Eğlenceli Kısımlarından Yararlanamazsınız..

Anahtar Kelimeler :
zekeriya beyaz oyunları,zekeriya beyazoyunu indir,hikayeleri,zekeriya beyaz programları,zekeriya beyaz indir,zekeriya beyaz download,zekeriya beyaz serisi,zekeriya beyaz msn eklentisi, zekeriya beyaz şarkı sözleri,zekeriya beyaz kodları,zekeriya beyaz resimleri,zekeriya beyaz haberleri,zekeriya beyaz videosu,zekeriya beyaz
Sponsor Reklamları