05-02-2007, 01:11 AM
|
#12 (permalink)
|
Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: Neverland Yaş: 35 Tecrübe Puanı: 26 Rep Puanı : 5165 | Her Birinize Teşşekkür Ederim Arkadaşlar hollenton , ilknaz ,ByuLu_DeRiN , slimb , shemi514 , Karanlik , cinboys , garden , javagold , BaHaR ve CoReN 'e
dogum günümü kutlama mesajları için teşşekkür ederim :yes:  | Alıntı: |  | | |  | slimb´isimli üyeden Alıntı |  | | | | | | | | | | | nice yıllara abi mutlu sağlıklı uzun dicem ama zaten yeterince yaşadın | |  | |  | | hadi lem
ne var mış ki yaşımda ? daha yeni 2.434 oldum 
senin türün ile karşılaştırınca benim yaşım 22 filan oluyor zaten 
Fazla umutlanma selimcim, Senin anlayacagın ben hepiniz gömerim    | Alıntı: |  | | |  | shemi514´isimli üyeden Alıntı |  | | | | | | | | | | | keske herkesin dogum gunu hatirlansa
dogum gunun kutlu olsun arkadasim ilk gordugum yerde reipini vericem... | |  | |  | | Endişenme arkadaşım, herkesin dogum gününü hatırlayan ve
kutlayan arkadaşları vardır muhakkak. 
ilk gördügüm yerde rep ini alıcam  | Alıntı: |  | | |  | Karanlik´isimli üyeden Alıntı |  | | | | | | | | | | | falda cıkmıstı sen demıstın Nıce yıllara | |  | |  | | ben demedim :no2: ben demedim :no2: ben demedim :no2:
Teşekkür ederim kardeşim  | Alıntı: |  | | |  | cinboys´isimli üyeden Alıntı |  | | | | | | | | | | | Doğum günün kutlu olsun dostum.Nice Mutlu Senelere... | |  | |  | | Teşekkürler dostum  | Alıntı: |  | | |  | garden´isimli üyeden Alıntı |  | | | | | | | | | | | nice mutlu senelere ıyıkı dogdun........... | |  | |  | | hepimiz iyi ki dogmuşuz BaHaR cım video süperdi yaw, koptum walla izlerken Eski Günleri hatırlattı bana    | Alıntı: |  | | |  | CoReN´isimli üyeden Alıntı |  | | | | | | | | | | | Yürü be ortim Doğum günün kutlu olsun. Sen iyiki doğdunuz | |  | |  | | Yoruldum be orti, ben yürümesek de uçsam olar mı ?  |
| |