Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-28-2007, 02:46 PM   #20 (permalink)
slimb
ARIza BuRJuVa
Image Hosted by ImageShack.us
slimb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bulunduğu yer: Nereye KaranlikDunya -> forumKD -> frmKD -> worldKD Ama Hep KD !!!
Tecrübe Puanı: 64
Rep Puanı : 21676
Rep Derecesi : slimb Artık Söylenecek söz kalmadıslimb Artık Söylenecek söz kalmadıslimb Artık Söylenecek söz kalmadıslimb Artık Söylenecek söz kalmadıslimb Artık Söylenecek söz kalmadıslimb Artık Söylenecek söz kalmadıslimb Artık Söylenecek söz kalmadıslimb Artık Söylenecek söz kalmadıslimb Artık Söylenecek söz kalmadıslimb Artık Söylenecek söz kalmadıslimb Artık Söylenecek söz kalmadı
slimb - İCQ üzeri Mesaj gönder slimb - AİM üzeri Mesaj gönder slimb - MSN üzeri Mesaj gönder slimb - YAHOO üzeri Mesaj gönder slimb isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
TAMAMEN TÜRKÇE LİNUX - TURKISH LiNUX

Turkix linux. kuruluma gerek yok. live cd yani cd üzerinden çalışıyor (Knoppix linux gibi). DAHASI TAMAMEN TÜRKÇE.
cd'den kullanılırken tamamen güvenli. sisteme zarar verme gibi bir derdiniz yok.
önemli: 256 mb'tan az ram'le boşuna denemeyin.
Linux'u görmek istiyorum diyenler için biçilmiş kaftan (örneğin ben). iso formatında. cd' nero ile yazdırıp cd'den boot ediyorsunuz ve Türkçe linux karşınızda. açılır açılmaz net'te sörf yapabildim.
Bizim Türk geliştiricilerin marifeti. arkadaşlar sağolsun çalışıyorlar durmadan.
gelelim eksilerine. devamlı gelişmekte ancak eksikleri var. en başta bazı konfügirasyonlarda usb klavyeyi görmeme olabiliyormuş. yada normalde sormadığı halde açılışta root parolası falan isteyebiliyormuş. bunlar bende olmadı. birtek on-***** ses kartımı tanımadı ses alamadım. ancak linuxla uğraşanlar bilir bunlarıda aşmak mümkün.
bu sürümün genel problemi cd'den harddiske rahatça kurulum yapıyorsunuz(yani cd'ye bağımlı kalmadan bilg. kurulum) . ancak boot ederken linux'u seçemiyorsunuz. geliştiricileri bu konuda aktif olarak çalıştıklarını , en kısa zamanda bu problemide aşılacağını söylüyorlar. kendi adıma bu problemlerde aşılırsa kullanıla bilecek çok güzel bir linux işletim sistemi bizi bekliyor.
Bazen sırf bu tadı almak için cd'den linux ile sörf yapıyorum, win. deki gibi sistemi yoran birçok program çalışmadığı için herşey çok hızlı. birde harddiskte çalışmasını görmek isterdim sırf bu yüzden.
RESMİ SİTESİ:
[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]

DOWNLOAD:

DİGER ARŞİVLER:

PROGRAMLAR:

GALATASARAY Var

BAZILARI TARİH YAZAR
BAZILARI DA SADECE OKUR

Her Hakkım Saklıdır®™
Kopyalanamaz, Alıntı Yapılamaz, Küfredilemez, Hakaret Edilemez
|ll|llllll|lll||lll||lll
³³ °¹³²¹³ °¹²¹²²³

Konu pCwOrM tarafından (04-29-2007 Saat 10:39 PM ) değiştirilmiştir..
slimb Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Reklamları