Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-26-2007, 03:02 AM   #14 (permalink)
CoReN
Yavru
Tecrübe Puanı: 6
Rep Puanı : 732
Rep Derecesi : CoReN takılmak için harika biriCoReN takılmak için harika biriCoReN takılmak için harika biriCoReN takılmak için harika biriCoReN takılmak için harika biriCoReN takılmak için harika biriCoReN takılmak için harika biri
Herkesin mesajına tek tek alıntı yazarak cevap yazmak istemedim görüntü kirliliği olmasın diye.

İlk önce baharcım seninle yüzyüze tanışmak gerçektende büyük zevkti benim için. Hoş işlerimin yoğunluğundan istediğim gibi misafir edemedim seni sorry :( . Ama en çok beni sevmen lazım senin. Yoksa çamur yaparım çirkefe yatarım ona göre.

Ortim samurai'ye gelince yazdıkların gerçektende duygulandırdı beni yafs. Bide resmini gördüm ortim kazma gibi boy varmış sende Kovana saldırı planlarımız ertelenmişti ama şimdi artık ortim ve ben 2 kişiyiz her biriniz 10 kişi gücünde olduğumuza göre kesin dağıtırız biz bu kovanı ortim

Bide Aslımcım var arada. Sana biraz kırıldım yane :( bütün yazabileceğin bi tek hoşgeldin demek. Tamam öyle olsun bakalım.

Ve Karanlık Gerçektende baya bir sabır göstermiştin bana çok sağol ne diyim. Umarım yakın zamanda daha aktif online olacağım. (tabi şu telefonumu eve bağlamayı becerebilirlerse)

Ve diğer mesaj yazan tüm arkadaşlara Romantikparis hariç pek tanımıyorum diğerlerini ama sağolun mesajlar için Hoşbulduk.

Bu arada avatarıma kimse sulanmasın sakın

[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...][Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]

Değişen Zaman İçerisinde Değişmeyen Tek Şey Değişimin Kendisidir.
CoReN Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Reklamları