Konu: ilknaz
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-15-2007, 10:40 AM   #4 (permalink)
madara
KDGS Üyesi
madara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 20
Rep Puanı : 5482
Rep Derecesi : madara Artık tutamıyoruz kd nin bir parcası oldumadara Artık tutamıyoruz kd nin bir parcası oldumadara Artık tutamıyoruz kd nin bir parcası oldumadara Artık tutamıyoruz kd nin bir parcası oldumadara Artık tutamıyoruz kd nin bir parcası oldumadara Artık tutamıyoruz kd nin bir parcası oldumadara Artık tutamıyoruz kd nin bir parcası oldumadara Artık tutamıyoruz kd nin bir parcası oldumadara Artık tutamıyoruz kd nin bir parcası oldumadara Artık tutamıyoruz kd nin bir parcası oldumadara Artık tutamıyoruz kd nin bir parcası oldu
her ne kadar çalışıyor gibi görünsede, o kadar çok konu açıyorki sanki çalıştığı yerin sahibi gibi duruyor. korkarım yakında siteninde sahipliği için karanlıkla yarışır. hafiften deli, fazlasıyla yaramaz, laftan çoğu zaman anlamaz, vurdum duyar azcık sevimli çoğu zaman sinirli, kendini beğenmiş, cimri erkek düşmanı ama tatlı mini mini bir kuş konmuştu şarkısının bestecisi zuahahha

yeter mi lknaz. yetmezzzzzzz der dediğini duyar gibi oluyorum. o zaman bende devam ediyorum. istyorki her konuda adı geçsin. herkes onu konuşsun. prim yapsın. ssk sı yatsın

dün özellikle dikkat ettim tam olarak 20 saat online idi. valla nice erkekler bunu başaramazken hemde çalışan bir bayan bunu nasıl yapıyor. anlamak için dün bende 20 saat online oldum. baktım yatacak gibi değil. en sonunda vazgeçtim yattım bilemiyom gayrı ben o kadar yazdım ama daha tanıyabilmiş değilim. sanki paylaşımlı ram gibi, tahminimce 1024 , ve tahminimce 512 sini asistanı kullanıyor. öyle yada böyle bu kız benim hoşuma gidiyor. iyi ki varsın bocu

BEYAZ TEAM
madara Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Reklamları