Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-19-2007, 08:41 PM   #1 (permalink)
Garden
KD PRESS
Garden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 49
Rep Puanı : 17772
Rep Derecesi : Garden Artık Söylenecek söz kalmadıGarden Artık Söylenecek söz kalmadıGarden Artık Söylenecek söz kalmadıGarden Artık Söylenecek söz kalmadıGarden Artık Söylenecek söz kalmadıGarden Artık Söylenecek söz kalmadıGarden Artık Söylenecek söz kalmadıGarden Artık Söylenecek söz kalmadıGarden Artık Söylenecek söz kalmadıGarden Artık Söylenecek söz kalmadıGarden Artık Söylenecek söz kalmadı
Garden - MSN üzeri Mesaj gönder
Herkese Garden"dan Slm Arkadaşlar...

Herkese öncelikle Selam Arkadaşlar...

Adım Ünsal 1983 Edirne doğumluyum.Trakya Üniversitesi Radyo Sinema TV. Bölümü mezunuyum.1 yılı aşkındır İstanbul"dayım.İşimi severek yapan biriyim.Bence işini seven biri insanlarıda sever.Şimdiye kadar 15e yakın kısa metrajlı film çektim bi o kadarındada teknık eleman olarak calıstım.Gecen yıl uzun metrajlı bir fılmde kamera asistanlıgı yaptım.Yazın 3 ay kadarda bir gazetede foto muhabırlıgı yaptım.Kalmayı cok ıstedıysemde sozlesmem yapılmadıgı ıcın ayrılmak zorunda kaldım.Halen fotografcılıga hobi olarak devam etmekteyım.Şu an bir reklam ajansında montaj departmanında çalısıyorum.

Rock muzık dınlıyorum ve elımden geldıgınce konserlere ve festıvallere gıtmeye calısıyorum.Az bucukta gıtar calıyorum.Bilgisayarla aram baya iyidir.Özellıkle benım gıbı koca gun dev ekranların onunde montaj yapan bırını dusunursenız.

Siteyle gecen yıl arkadasım vasıtasıyla tanıstım.Gercektende severek takıp ettıgım ve azda olsa paylasım yaptıgım tek sıte dıyebılırım.Herkese iyi paylasımlar ve iyi eğlenceler diliyorum....Saygılarımla...
Daha Fazla Liseli İle Tanışmak İçin

Konu Garden tarafından (05-05-2007 Saat 03:41 AM ) değiştirilmiştir..
Garden Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Anahtar Kelimeler Botu

Sevgili Ziyaretçi !
Mesajları Ayrıntılı Bir Şekilde Görebilmek Ve Yararlanabilmek İstiyorsanız Üye Olmak Zorundasınız.. Yoksa Sitemizden Ayrıntılı Bir Şekilde Yararlanamaz,Eklenti,Porgram,Oyun Vs. İndirimez Forumumuzun Eğlenceli Kısımlarından Yararlanamazsınız..

Anahtar Kelimeler :
Herkese Garden"dan Slm Arkadaşlar... oyunları,Herkese Garden"dan Slm Arkadaşlar...oyunu indir,hikayeleri,Herkese Garden"dan Slm Arkadaşlar... programları,Herkese Garden"dan Slm Arkadaşlar... indir,Herkese Garden"dan Slm Arkadaşlar... download,Herkese Garden"dan Slm Arkadaşlar... serisi,Herkese Garden"dan Slm Arkadaşlar... msn eklentisi, Herkese Garden"dan Slm Arkadaşlar... şarkı sözleri,Herkese Garden"dan Slm Arkadaşlar... kodları,Herkese Garden"dan Slm Arkadaşlar... resimleri,Herkese Garden"dan Slm Arkadaşlar... haberleri,Herkese Garden"dan Slm Arkadaşlar... videosu,Herkese Garden"dan Slm Arkadaşlar...
Sponsor Reklamları