Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-20-2006, 12:42 AM   #12 (permalink)
BaHaR
Asistan Admin
BaHaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 70
Rep Puanı : 25198
Rep Derecesi : BaHaR Artık Söylenecek söz kalmadıBaHaR Artık Söylenecek söz kalmadıBaHaR Artık Söylenecek söz kalmadıBaHaR Artık Söylenecek söz kalmadıBaHaR Artık Söylenecek söz kalmadıBaHaR Artık Söylenecek söz kalmadıBaHaR Artık Söylenecek söz kalmadıBaHaR Artık Söylenecek söz kalmadıBaHaR Artık Söylenecek söz kalmadıBaHaR Artık Söylenecek söz kalmadıBaHaR Artık Söylenecek söz kalmadı
yaw Ilkerim kovana el atmis gordum seni :p hayirdir ;)

neyse bende yazayim barim.. ben bir gece msnden bir arkadasimla konusurken bir baktim baska biride konusmada.. sonra bi baktim sedat (karanlik) da konusmada.. Dediler ki senin cenen dusukmus radyoda prg yap :pound: (tam boyle demediler ama buna benzerdi) bende eski radyoculuk ruhum deprestiginden OK dedim sonra forum gittiiiii...... bir sure kendine gelemedi sonra da sen radyoda sadece konusma birde bolum yap dediler Ari kovani cikti ortaya sonrada co-admin olasin dediler... bundan sonra artik ne derler bilmiyorum.. sanirim bahar sen cok oldun git artik gibi birsey bekliyorum ben ama beklemedeyim hala :pound:

arkadaslar karanlikdunya panzehiri uretilemedi.. Uretmeye calistilar 3-4 defa ama maalesef bu panzehir daha etkili bir zehir seklinde geri dondu ve bagimlilik + paylasim ve uyelerimiz daha da artti ondan ben derim ki panzehir icin ugrasmayin.. Eglenmeye bakin mutluysaniz ve hos vakit geciriyorsaniz daha ne istiyorsunuz ki ;)

Konu BaHaR tarafından (04-20-2006 Saat 12:45 AM ) değiştirilmiştir..
BaHaR Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Reklamları