Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-19-2006, 09:52 PM   #8 (permalink)
VİDANJÖR
Fosil
VİDANJÖR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 88
Rep Puanı : 39053
Rep Derecesi : VİDANJÖR Artık Söylenecek söz kalmadıVİDANJÖR Artık Söylenecek söz kalmadıVİDANJÖR Artık Söylenecek söz kalmadıVİDANJÖR Artık Söylenecek söz kalmadıVİDANJÖR Artık Söylenecek söz kalmadıVİDANJÖR Artık Söylenecek söz kalmadıVİDANJÖR Artık Söylenecek söz kalmadıVİDANJÖR Artık Söylenecek söz kalmadıVİDANJÖR Artık Söylenecek söz kalmadıVİDANJÖR Artık Söylenecek söz kalmadıVİDANJÖR Artık Söylenecek söz kalmadı
valla yaptık bi hata..:pound: bigün okuldan gelmişim hemen eski forumuma girdim... önceki gün konu açmıştım heyecanla yorumları okuyucam...bi baktım özel mesaj var bitane...hayırdrı dedim.....o mesajı okumaz olsaydım işte...
Aynı okulda okuduğumuzu söyliyen biri çalışmaların çok güzel iddalı bi imzan var... Benim kase havalarda tabi.. gel dedi böyle biyer var..Bende saf tabi hemen geldim.Her bağrı yanık türk erkeği gibi direk kendimi adult bölümünde buldum: ..Vel hasıl hala burdayım... şaka bi yana artık ailemden çok burdaki dostlarımla görüşüyorum.. voltran olsun makrem abi olsun snoopy olsun yazar olsun... gerçekten çok güzel biyer oldu benim için......
değil 20.000 doğru yolda ilerlersek 200.000 rakam diil KD için

Beni buraya çağırana teşekkürler,geldiğim için bana aferim..